Műsorok

OMV VIVA kávézó - autó és autós egyaránt feltankolhat a töltőállomásokon!

A Michelin-csillagos étterem séfjének gourmet kinálatához ezentúl háromszoros magyar bajnok sommelier ajánlja a borokat.
Megújult az OMV VIVA kávézók kínálata. Májustól nagyobb lett a borkínálat, a gourmet termékek mellé ezentúl gondosan szelektált borválogatás is várja a betérőket.

Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje - új gourmet szendvicsek az OMV töltőállomások VIVA kávézóiban!
A Gourmet Selection ételválasztékát Palágyi Eszter, a Michelin-csillagos Costes étterem séfje, az OMV VIVA gasztronagykövete állította össze, a KACSABURGER, a KACSAMÁJ PATÉ SÓS-KÖMÉNYES BRIÓSBAN, ESZTER CÉZÁR SALÁTÁJA és a TONHALAS FITNESS SALÁTA mellé ezentúl egy profi szakértő, Szik Mátyás sommelier válogatja a borokat.

Szik Mátyás háromszoros magyar bajnok sommelier
A cégcsoport május elejétől működik együtt a háromszoros magyar bajnokkal. - A Mátyással való együttműködésünk elsődleges célja, hogy a vásárlóink számára olyan borválasztékot biztosítsunk, amely részben eltér a szupermarketek megszokott kínálatától, de mégis biztonságos választást ígér egy szakértő ajánlásával. A töltőállomásokon megtalálható tételek a nap 24 órájában elérhetők, így ha valaki este munka után egy tartalmas beszélgetésre vágyik a barátaival vagy családtagjaival, nálunk biztosan megtalálja az alkalomhoz vagy az étkezéshez illő bort, keressenek akár külföldi vagy hazai különlegességeket - mondta az újítás bejelentésekor Kováts Botond, az OMV marketing menedzsere.

Az OMV komoly hangsúlyt fektet az olyan borászatok termékeinek bemutatására, amelyek igazán új élményeket tartogatnak az igényes borfogyasztók számára. A kínálatban a kevésbé ismert termelők borai is helyet kapnak, a nagy borászatok mellett több olyan név is megjelenik a választékban, amelyeket a hazai vásárlók kevésbé ismernek, ám kiemelkedő gasztronómiai élményt nyújtanak.

A töltőállomásokon jelenleg 106 féle bor kapható, a választék folyamatosan frissül a fogyasztói preferenciák és érdeklődés alapján. A kínálat széleskörű bemutatását "A hónap bora" kezdeményezés is segíti, amelynek keretében Szik Mátyás választja ki a kivételes termékeket. Az OMV legelső, május havi bora a hazai Kislaki pincészet Vitéz nevű Cabernet Sauvignonja volt, míg júniusban az új-zélandi Yealands Sauvignon Blanc "A hónap bora". - Az új-zélandi bort a friss, bodzás illata és üdítő savérzete teszi feledhetetlenné - emelte ki Szik Mátyás sommelier.

A borválaszték bővülése mellett az OMV Gourmet kínálata is megújult. Május közepétől már Palágyi Eszter pohárdesszertjei, az ESZTER-HÁZI DESSZERT és a HÁZI ALMÁS PITE is kaphatók a töltőállomásokon.

OMV