Műsorok

Öt nap egy Toyota 4Runner és a hó fogságában - igaz mese az életmentő Taco Bell szószról

A mese a hóviharban elakadt Toyota 4Runner, a Férfi és egy kutya csodálatos megmenekülésének története, akik öt napon át Taco Bell csípős szószon éltek.
A Toyota 4Runner Man és az életmentő Taco Bell szósz igaz meséje
A 36 éves, oregoni Jeremy Taylor kikapcsolódni ment a Wake Butte közeli erdőbe. Egy erdei úton autózott, amikor úgy döntött, szunyókál egyet a kutyájával, Ally-vel. Arra ébredt, hogy autóját, a Toyota 4Runnert szinte teljesen belepte a frissen esett hó. Amerre csak ellátott, mindenfelé több mint egy méteres szűz hó vette körül, amely jóval a motorháztető fölé magasodott, így a Férfi meg sem próbálkozott azzal, hogy a gyakorlatilag teljesen belepett autóval keresztülvágjon a hómezőn.

A Toyota 4Runner Man és az életmentő Taco Bell szósz igaz meséje
Ally-vel, a kutyájával megkísérelt visszagyalogolni a civilizációba, ám ez is reménytelennek bizonyult, így visszatért kedvencéhez, a Toyota 4Runner-hez. Alkalmanként beindítgatva a motort Taylornak és Ally-nek sikerült melegen tartania magát és elkerülni a kihűlést. Szerencséjükre az autó elektronikája és akkumulátora gond nélkül megbirkózott az extrém hideggel. Öt napig vártak, hátha rájuk talál valaki és bár élelmük nem volt, akadt pár zacskó Taco Bell mártás a kesztyűtartóban, ez volt a táplálékuk a havas fogság alatt.

Sgt. William Bailey őrmester, a Deschutes County Sheriff's Office szóvivője szerint Taylor szerencséjére március elsején egy hómobilos kiránduló éppen a méteresnél is magasabb hótakaró által körbevett Toyota 4Runner környékén élvezte a friss havat. A férfi által riasztott mentőegység egy nagy teljesítményű lánctalpas hómaróval hozta ki az erdőből a túlélőt és a kutyáját. Taylor és a kutyusa is sértetlenek voltak, bár nyilvánvalóan meglehetősen megéheztek...

A hírre reagálva a Taco Bell gyorséttermi hálózat bejelentette, hogy egy éven át ellátja Jeremy Taylort ingyen étellel és természetesen a "szósszal, ami jár hozzá".

Az öt napos életre szóló kaland után az "étteremlánc hőse" biztosan ragaszkodik majd az életmentő 4Runner-hez is, a SUV vélhetően saját kerekein hagyja majd el a terepet, amint elolvad a hó...

A Toyota 4Runner Man és az életmentő Taco Bell szósz igaz meséje