Műsorok

Budapest International Documentary Festival - a Cinema City-vel együttműködésben a mozikba került a Csapda a neten című film oktatási verziója

A Cinema City jóvoltából szüleikkel együtt nézhetik meg a gyerekek a dokumentumfilm oktatási verzióját! A filmhez a BIDF egy olyan videó-segédanyagot is készített, amely segíti a film feldolgozását a családban és az iskolákban egyaránt.
A gyermekek online szexuális zaklatásáról szóló film oktatási (12+) verzióját tanácsokkal, magyarázatokkal szeptember 23-tól vetíti a Cinema City országos hálózatában. A gyerekeket fenyegető netes veszélyeket bemutató cseh dokumentumfilm, Vít Klusák és Barbora Chalupová alkotásának családoknak szóló változatát így a szülők már a gyermekükkel együtt nézhetik meg a mozikban.

Csapda a neten (12+)
(A 18+ korosztálynak szóló rendezői verzió a Cinema City saját forgalmazásában látható 2021. szeptember 16-tól országosan a mozikban, a 12+ verziót azonban eddig csak iskolai megrendelésre lehetett látni a filmszínházakban.)

A BIDF, a film magyarországi forgalmazója az oktatási verzióhoz egy olyan videó-segédanyagot is készített, amely segíti a film feldolgozását a családban és az iskolákban egyaránt. A segédanyagban gyermekvédelmi szakértők (igazságügyi pszichiáter, pszichológus, jogász, kiberbűnözés elleni nyomozó), valamint pedagógusok osztják meg tapasztalataikat, véleményüket az gyermekeket érő internetes szexuális zaklatás kapcsán.

Tanári és szülői segédanyag a Csapda a neten c. oktatófilmhez
A film szereplői nagykorú 19, 21 és 23 éves színésznők, akiket a külsejük alapján akár 12 éves kislánynak lehet nézni.

Csapda a neten (12+)

Forrás: ÁMON HENRIETTE
sajtófőnök