Műsorok

VADAK URA – THE COVENANT musical show

Az alkotók szándéka szerint a Vadak Ura egy szeretnivaló, kalandos, misztikus, katartikus pillanatokban bővelkedő, lenyűgöző musical show, amelyben az ének, a zene, a tánc, a költészet segítségével ötvöződik a hűség, a szerelem, a barátság, a szépség és a természet dicsérete.
A "Nikola Tesla – Végtelen Energia" alkotói a nagy klasszikus musicalek, Az Oroszlánkirály, A dzsungel könyve értékteremtő hagyományait követve, látványos jelmezek, dinamikus dalok és koreográfiák, valamint élethű animációk segítségével mutatják be új, nagyszabású, egész estés, családi musicaljüket, Vadak Ura - The Covenant címmel.

Vadak Ura Trailer
A Vadak Ura musical történetének hatalmas erdejében az állatok nyolc klánba tömörülve élik békésnek tűnő mindennapjaikat. Az uralkodójuk azonban hirtelen eltűnik, az erdő egysége megrendül, a klánok meggyengülnek. Az állatoknak ősi szertartás szerint mihamarabb meg kell választaniuk az új vezérüket, a Vadak Urát. A klánok tanácsának három legerősebb tagja, a Medvék Klánja, a Farkasok Szövetsége és a Rókák Nemzetsége pályázik a trónra, akik mindent bevetve, eszükkel, erejükkel, bátorságukkal, sármjukkal és ravaszságukkal küzdenek a vágyott hatalom eléréséért.

Müller Péter Sziámi dalszövegíró, dramaturg kiemelte: "Állatos darabot eddig még nem írtam, de mindig nagyon szerettem volna. A Vadak Ura karaktereire, Agyar, Azuka, Szerafina és a többiek részére komoly munka és minőségi játék dalokat írni. Remélem, a nézők apraja, nagyja hozzánk hasonló önfeledtséggel szórakozik majd az előadásokon."

A Tesla musicalben megszokott nagyívű, felejthetetlen, fülbemászó slágerek ebből az előadásból sem hiányozhatnak. A Vadak Ura egy különleges, világszínvonalú musical show magyar alkotók műhelyéből, amelynek vizuális élményét 80 nm tematikus térben megépített LED fal díszlet, látványos animációk és párját ritkító jelmezpark erősíti.

A mű alkotócsapata, Egressy Zoltán író, Müller Péter Sziámi dalszövegíró és dramaturg, Sebestyén Áron zeneszerző, Pataki András rendező, Zséli Csilla jelmeztervező, Vona Tibor kreatív ötletgazda, Vona Krisztián Tibor producer és a Re-Production koreográfusai már számtalan alkalommal, sokuk utoljára a Nikola Tesla életét bemutató nagyszabású musicalben bizonyította tehetségét. A szenzációs musical ismét nagycsaládi szórakozást, felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt garantált feltöltődést ígér. Az alkotók bíznak benne, hogy a Covid hosszú bezártsága után a Vadak Ura kortól függetlenül nyújt majd mindannyiunknak élményekben gazdag kikapcsolódást.

Egressy Zoltán író elmondta: "Ritkaság, amikor egy felkérés és valamiféle megfogalmazatlan belső késztetés találkozik. Ez rövid időn belül már másodszor történik meg velem, ugyanazzal az alkotócsapattal, amelynek minden tagja profi módon, szívvel-lélekkel dolgozik. Felnőtteknek is szóló mesét írni az igazság kereséséről, a szeretetről, az elfogadásról, lehetőség szerint érdekes figurákat teremteni és azokat életre kelni látni nagy boldogság, remélem hasonlóképpen érzik majd a nézők is."

A TBG Production hitvallása, hogy produkcióival egyedi, különleges, felejthetetlen családi élményt kínáljon gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Céljuk egyedi, utaztatható, világminőségű előadások létrehozása magyar alkotói forrásból. Fontosnak tartják a színvonalas, önfeledt szórakozást, amikor ünneplőbe öltözhet a lelkünk, a pozitív, életigenlő üzeneteket, amelyek feledtetik a problémákat.

Az előadás szereplői:

Békefi Viktória - Azuka
Budai Márton Zoltán - Kafa, Bódog
Czeglédi Ákos - Kafa, Bódog
Falusi Mariann - Wanda
Fekete Kovács Veronika - Azuka, Mira
Fésűs Nelly - Wanda
Füredi Nikolett - Szerafina
Gábor Anita - Mira
György Rózsa Sándor - Balkó
Imre Sebastian - Kafa, Bódog
Janza Kata - Wanda
Kisfaludy Zsófi - Szerafina
Kósa Zsolt - Alfréd, Gusztáv
Kristóf Dániel - Kafa, Bódog
Kovács Áron – Hektor
Magyar Viktória - Azuka
Makrai Pál - Alfréd
Mikola Gergő - Balkó
Ódor Kristóf - Agyar
Papp Attila - Agyar
Patonai Zsolt - Kafa, Bódog
Pesák Ádám - Agyar
Ragány Misa - Agonisz
Sánta László - Agonisz, Gusztáv
Savanyu Gergely - Hektor, Gusztáv
Simon Boglárka - Szerafina
Szabó Máté - Agonisz, Balkó
Szentmártoni Norman - Hektor


A Vadak Ura kulisszái mögött...

Forrás: TBG Production
Kontakt:
Kubik Elvira sajtófőnök, Vadak Ura - The Covenant musical show