Műsorok

FEHOVA 2019. február 7-10. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban

"Ősi örökség ez, amit egyik ember örököl, a másik nem. Ősi harc ez, kutatási vágy, megfigyelés, tudásszomj, kalandkeresés, gyűjtési szenvedély, erdők, mezők, nádasok szeretete." (Fekete István)
Idén már 26. alkalommal rendezi meg a HUNGEXPO a Budapesti Vásárközpontban a FeHoVa-t, a Kárpát-medence legjelentősebb fegyver-, horgász- és vadászrendezvényét. Az idei eseményre 17 ország 274 kiállítója jelentkezett és a fokozott érdeklődésre tekintettel a szervezők idén is több mint 50 ezer látogatót várnak. Az idei kiállítás egyben újabb mérföldkő a HUNGEXPO történetében. Az év folyamán ugyanis megkezdődik a terület felújítása és a felkészülés a két év múlva rendezendő "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Világkiállításra, amelyhez hasonló rendezvény ötven éve nem volt Magyarországon.

FeHoVa 2018
A vadászok és horgászok hagyományos szezonnyitó rendezvényére a legjelentősebb gyártók és forgalmazók hozzák el újdonságaikat, fejlesztéseiket. A látogatók segítséget kapnak a választáshoz, kézbe foghatják a legújabb eszközöket és szakemberektől kaphatnak tanácsokat.

A kiállítással egy időben rendezik a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban a STIHL TIMBERSPORTS SERIES® sportfavágó versenysorozatot és bemutatót, valamint a VII. FEHOVA-MEOESZ Nemzetközi Kutyakiállítást.

Nyitvatartás 2019. február 7-10. között:
Csütörtök: 9 - 18 óráig
Péntek: 9 - 19 óráig
Szombat: 9 - 18 óráig
Vasárnap: 9 - 17 óráig

Értékelés zárás után:
17 ország 274 kiállítójának kínálatára 55 ezer látogató volt kíváncsi. A kiállítás megnyitóján írták alá a 2021-es "Egy a természettel" Nemzetközi Vadászati és Természeti Kiállítás (Vadászati Világkiállítás) együttműködési megállapodását, és itt jelentették be, hogy a Hungexpo a következő években körülbelül 50 milliárd forintból újul meg.