Műsorok

AGROmashEXPO és Agrárgépshow 2019

Az AGROmashEXPO és AgrárgépShow minden évben a magyar agrárgazdaság legjelentősebb szakmai rendezvénye. A kiállítást 2019-ben január 23-26. között rendezték meg.
AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2018
A zord téli időjárás ellenére csaknem 46 ezer látogatója volt a 2019-es AGROmashEXPO és Agrárgépshow szakkiállításoknak. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont teljes területén több mint 350 kiállító mutatta be termékeit, szolgáltatásait Magyarország agráripari csúcsrendezvényén.

Az AGROmashEXPO-n az erőgépek mellett az elmúlt években növekedett a vetőmagok és egyéb szaporító anyagok, a növényvédő szerek, műtrágyák, kártevő mentesítő anyagok kínálata. A digitalizáció, agrárelektronika, méréstechnika, automatizálás témakörében is egyre több kiállító jelenik meg.

A HUNGEXPO és a Mezőgazdasági Eszköz- és Gépforgalmazók Országos Szövetsége közötti több éves megállapodásnak köszönhetően a magyar piacon dolgozó nagy nemzetközi márkákat forgalmazó cégek színe-java megjelent az AgrárgépShow-n. A látogatók ezúttal is széles áttekintést kaptak a hazai mezőgazdasági géppiac kínálatáról. A nagy nemzetközi márkák (Claas, John Deere, Messey Ferguson, Lamborghini, Fendt, Case, Krone stb.) és a 2019-es Termékverseny díjazottjai mellett több ország kiállítói is bemutatták újdonságaikat. A visszajelzések alapján a kiállításon ezúttal is rengeteg üzlet köttetett, a forgalmazók és a látogatók is elégedettek voltak. Megfigyelhető volt az idei kiállításon, hogy a látogatók a korábbinál tudatosabban keresik fel a kiállítói standokat. Egyre többen érkeznek úgy, hogy pontosan tudják, mit szeretnének vásárolni, és a helyszínen már csak a döntéshez slegszükségesebb információkat szerzik be.

Forrás: Kövesdi Péter
kommunikációs tanácsadó
HUNGEXPO Vásár és Reklám Zrt.