Műsorok

42. Utazás kiállítás - 2019. február 21. és 24. között

2019-ben a kiállítás szervezői a személyes élményekre, a kapcsolatok kialakítására és a látogatók minél szélesebb körű tájékoztatására helyezték a hangsúlyt.
Utazás kiállítás 2018
2019. február 21. és 24. között a 42. Utazás kiállításon "Aktív hétvége van" - pontosabban lesz! A szlogen azt jelenti, hogy a szervezők és a kiállítók a látogatóknak egyedi, hosszú hétvégét szerveznek a lehető legtöbb külföldi úti cél, belföldi turisztikai térség, utazáshoz kötődő szolgáltató cég bemutatásával és bemutatkozásával. A rendezvényen egy helyen és egyidőben állnak rendelkezésre az információk a desztinációkról, a nyaralóhelyekről és a szálláshelyekről. Az egész környezet utazásra inspirál, melyhez szórakoztató programok is társulnak. Az utazási szakértők helyben válaszolnak az érdeklődők kérdéseire.

Akinek kedve van, az "A" pavilon Aktív szigetén a Vándortábor katonai sátrában próbálhatja ki a falmaszást vagy a szabadulószobát, tekerhet bringásvándorokkal és virtuálisan bejárhatja Magyarország tájait! Szintén az "A" pavilonban lesz a Blogger Corner - Flixbus Meeting Point, ahol híres véleményvezérek és rajongóik találkozhatnak.

Új társkiállításként Magyarország legnagyobb szárazföldi kikötője, a hajózás és a vízi sportok szezonnyitó nagyrendezvénye, a Budapest Boat Show várja a látogatókat.

Az "A" pavilon lesz négy napig Európa Sportfővárosa is. A nyitott "élmény aréna" közepén felállított életnagyságú boxring lesz a színpad, ahol folyamatos kulturális programokkal, sport- és táncbemutatókkal várják a kiállítás vendégeit.

Ugyancsak az "A" pavilonban a Kölyökparkban szórakozhatnak a gyerekek, sőt gyermekmegőrzést is lesz, így a szülők nyugodtan böngészhetnek a kiállítók ajánlatai között. A kisebbek a Quadro német építő játékkal ismerkedhetnek.