Műsorok

Jeep Compassador – új nagykövetét keresi a régi márka

A Jeep hazai importőre bemutatta jelöltjeit, közülük választhatják ki a rajongók a magyar márkanagykövetet. A kilenc aspiráns a legújabb modell, a Compass volánjánál mutathatja meg, mit jelent számára a szabadság, a kaland, és a kihívás.
A Jeep terepjárók magyarországi importőre, a Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe (FCA) elhatározta, hogy felkutatja és bemutatja azokat a magyar sikertörténeteket, amelyek példaként szolgálhatnak az embereknek. A Compass és az ambassador (nagykövet) szavakból kreált Compassador címre jelöltek csapatába kilenc hírességet válogattak be, akik egy-egy Jeep SUV boldog használójaként három hónapig megmutathatják, mit jelent számukra a szabadság, mi számít kalandnak és mit élnek meg kihívásként.

JEEP COMPASSADORS - 2018
A közönségszavazatok döntik majd el, ki kapja a "2018 Legkülönlegesebb Tehetsége" díjat, ki lesz az a szerencsés, aki egy teljes évig használhatja a Compass-t és a márka Compassadora lehet.

JEEP COMPASSADORS - 2018
2018. augusztus 1-ig kedvencének bárki segíthet, hogy ki lesz a nyerő, akár egyetlen szavazaton is múlhat. Szavazni a www.compassador.hu oldalon lehet.

"Olyan embereket kerestünk a kampányunkhoz, akik a külvilág szeme láttára, sikeresen valósítják meg álmaikat és ezzel sokaknak mutatnak példát. Az általunk kiválasztott sikertörténetek a szabadságról, a kalandról és a kihívásról szólnak, ezek járják át a Jeep szellemiségét is. Úgy gondoljuk, hogy Laposa Zsófi borászt, Lubics Szilvi ultrafutót, Veiszer Alinda műsorvezetőt, Kovács Patrícia színésznőt, Holdampf Linda stylistot, Marsalkó Dávid zenészt, Máté Bence természetfotóst, Krausz Gábor chefet és Kiss Ádám humoristát mindenkinek ismernie kell, függetlenül attól, hogy valaki a futás, a borászat, a zene, vagy éppen a fotózás iránt fogékony. Fantasztikus embereket ismertünk meg bennük, ezt szeretnénk megosztani mindenkivel" - mondta a kampányindítón Krupp Tünde, az FCA magyarországi marketing igazgatója.

A szabadság, a kaland és a kihívás a jelölteknek ezt jelenti:

Laposa Zsófi, borász
"Hatalmas szabadságot ad nekem a természetközeli élet, ugyanakkor a legnagyobb kihívást a természet folytonos váltakozása jelenti."
Lubics Szilvi, fogorvos, ultrafutó
"Amikor a rendelőben vagyok, imádok fogorvos lenni, amikor otthon vagyok, imádok anya lenni, amikor pedig futok, imádom csinálni."
Máté Bence, természetfotós
"A természetben nincsenek hétköznapok és hétvégék, nekem a legnagyobb szabadság, hogy nincs naptáram."
Veiszer Alinda, műsorvezető
"A legnagyobb drámám az életben, hogy miért nem gondolja mindenki azt, hogy én vagyok a legjobb."
Krausz Gábor, chef
"A főzés nekem maga a szabadság, olyan mintha színpadon lennék. A legnagyobb kihívás benne, hogy megfeleljek magamnak."
Kovács Patrícia, színésznő
"Nekem a legnagyobb kaland az életemben, hogy egyszerre vagyok egy négyéves gyerek anyukája, miközben színésznőként is helyt kell állnom."
Kiss Ádám, humorista
"Ha rossz napom van, az az én dolgom, mert amíg színpadon vagyok, addig tökéletesen kell teljesítenem. Ez nekem a kihívás."
Marsalkó Dávid, zenész
"Az életben talán a legnagyobb kérdés az az, hogy megtalálod-e azt a dolgot, amiben nagyon tehetséges vagy."
Holdampf Linda, stylist
"A legnagyobb kihívás, hogy nekem mindig tökéletesen kell alkalmazkodnom az emberekhez, függetlenül attól, hogy milyen napom van."