Műsorok

Ford - Emil, az ausztrál pásztorkutya újratervezte a Focus SW-t!

A gazdik 32 százaléka nem törődik kedvence biztonságos szállításával. Minden harmadik autós helytelenül szállítja a kutyáját, veszélyeztetve ezzel magát, utasait és a többi közlekedőt.
Amikor Rene Berns, a Ford mérnöke a vadonatúj Focus SW kombin dolgozott, munkája legérdekesebb mozzanata az volt, hogy hároméves ausztrál juhászkutyája, Emil segítségével tervezhetett olyan autót, amelyben biztonságosabban utazhatnak kedvenceink.

Emil, a hároméves ausztrál juhászkutya
Emil volt a tesztalany ahhoz, hogy kialakítsák a lehető legnagyobb kutyaszállító ketrecet, ami befér a Focus kombi csomagterébe. Végül sikerült egy olyan ketrecet készíteni, amiben még a világ legmagasabb kutyája, egy ír farkas is kényelmesen utazhat.

Ford Dogbox
Rene és kölni csapata a tetőbélés habrétegének tömörítésével, az ajtózsanér-csavarok hosszának megváltoztatásával és az ajtónyílás átformálásával sikeresen növelte meg a Focus kombi csomagterének kihasználhatóságát.

Ford Dogbox
- Aki kutyát tart, az ugyanúgy gondoskodjon kedvence biztonságáról, mint a család többi tagjáéról. Lily kutyám mindig a csomagtérben elhelyezett ketrecben utazik, amiben kényelmesen körbefordulhat, és mindenki biztonságban van. Meggyőződésem, hogy ez a legjobb megoldás - mondta erről Graeme Hall, a "Dogfather" becenéven is ismert kutyakiképző.

Lily


Forrás: Györke Orsolya
Ford Magyarország
PR és Közkapcsolatok igazgató
Sajtókapcsolatok, sajtószóvivő