Műsorok

Digitális sajtótájékoztatót tartott a Genfben a Toyota és a Lexus

A legpatinásabb európai autoshow-ra mindig tartogatnak valamilyen meglepetést a kiállitók.
Digitális sajtótájékoztatót tartott a 89. Genfi Autószalon Toyota és Lexus újdonságairól a Toyota Motor Europe. A sajtótájékoztató egyik meglepetése a nyilvánosság volt, a rajongók még a hivatalos megnyitó - a "premier előtt" egyenes adásban láthatták milyen új modellekkel rukkolt elő a világ egyik legnagyobb autógyártója a Palexpo 6-os pavilonjában.

Geneva Motor Show 2019 Toyota Press Conference – Welcome!
A legenda visszatér, a TOYOTA GAZOO Racing jóvoltából immár az ötödik generációs Toyota GR Supra indul világhódító útjára, miután Genfben debütált.

Toyota GR Supra, Geneva Motor Show 2019
Az európai C-szegmensbe pozícionált COROLLA TREK-et az aktív életet élő vásárlóknak szánják, a robusztus, crossover megjelenésű autó megbízható társnak ígérkezik a szabadidős programokon is. Az új Corolla év eleji sikeres bemutatkozására erősít rá a Corolla GR SPORT, egy még sportosabb variáns, a TOYOTA GAZOO Racing sziporkája.


Corolla TREK and GR Sports, Geneva Motor Show 2019
Frissen érkezett a 2019-es Prius, a legújabb generációs hibrid mellé intelligens, elektromosan vezérelt AWD-i összkerékhajtást is kapott.

New Prius with AWD-i, Geneva Motor Show 2019
Természetesen Genfből nem hiányozhatnak a Toyota prémium márkája, a Lexus újdonságai sem. Európában most láthatja először a nagyközönség a Lexus zászlóshajó szépségdíjas coupe változatát, a Lexus LC Convertible Concept-et. A Lexus RC F Track Edition 5.0 literes, V8-as motorjával 4,3 másodperc alatt éri el a 100-as tempót.

Geneva Motor Show 2019 | Lexus Digital Press Conference